قرآن کریم، صحیفه نورانی پروردگار و معجزه جاوید پیامبر خاتم (ص) است که جویندگان طریق حقیقت را به استوارترین آیین سعادت و بندگی، رهنمون می سازد: « إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ » (اسراء ؛ ۹)
حاصل قرن ها تلاش خادمان قرآن، بلکه بهتر بگوییم: کامیابی ایشان از قرآن، در قالب ثمرات مشکوری تبلور یافته است که برای شناخت ظرفیت های این کتاب و میوه چینی از معارف و رهنمودهای آن بسیار راه گشاست.
کتاب آشنایی با پژوهش های قرآنی، مهم ترین مباحث مقدماتی آشنایی با پژوهش های قرآنی چون: شناخت قرآن، رسالت قرآن، اعجاز قرآن و تحریف ناشدگی قرآن را تشریح می کند. در این کتاب مهم ترین منابع در دسترس و در عین حال، قابل اعتماد برای مطالعات علوم قرآنی، ترجمه و تفسیر ترتیبی و موضوعی قرآن، معرفی شده است. این مجموعه با قلمی ساده و در عین حال فشرده برای مربیان و فعالان قرآنی کشور تهیه شده است.
فهرست سرفصل های « آشنایی با منابع پژوهش های قرآنی » :
شاخه های مطالعات قرآنی : علوم قرآن / تفسیر و مفسران/ معارف قرآن
آشنایی با منابع علوم قرآنی/ اقسام آثار علوم قرآن / معرفی دو منبع
آشنایی با منابع لغت
آشنایی با منابع ترجمه
آشنایی با منابع روش های تفسیری
آشنایی با منابع تفاسیر ترتیبی / تفسیر ترتیب مصحفی / تفسیر به ترتیب نزول / شناخت منهج مفسر / تفاسیر مهم ترتیبی
معرفی تفاسیر
آشنایی با منابع تفاسیر موضوعی / انواع تقسیم بندی تفسیر موضوعی / مزایای تفسیر موضوعی / معروف ترین تفاسیر موضوعی / معرفی تفاسیر موضوعی
2 Comments
فاطمه اسفندیاری
با عرض سلام و خداقوت
چه طور میشه این کتاب را تهیه کرد؟
مشخصات کتاب را لطفا بارگزاری نمایید و یا در کانال تلگرام جامعه قرآنی عصر قرار دهید
متشکرم.
سوال دیگری که داشتم در مورد پسر ۹ ساله ام . اگر بخواهیم برای طرح اسوه ثبت نام کنیم چه مراحلی را باید طی کنیم و چه توانایی هایی باید داشته باشد؟
پسرم خیلی به قرائت قرآن علاقه دارد ولی تا کنون هیچ کلاس خاصی شرکت نکرده است. در ضمن انتهای اسفند امسال ۹ سال تمام و وارد ۱۰ سال می شود
mousavi
عرض سلام و ادب
پاسخ شما به ایمیلتان ارسال شد.
التماس دعا